VU SOLO STUCK ON BOOT


Home Forums iACCESS FORUM Satellite Tech Talk VU SOLO STUCK ON BOOT

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by lincsat lincsat 2nd August 2017 at 1:46 pm. This post has been viewed 100 times

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #6703

    granty72
    Participant
    • Topics Started: 4
    • Replies Posted: 13
    • Total Posts: 17

    Hi

    Ive been trying to flash my VUSOLO 2SE (CLONE) with an old Black Hole image but now the box is stuck on the boot loader page and does nothing else.

    I’ve been at this point before but a long time ago and managed to recover using RS232 cable and I am sure there was something in the downloads section of this forum (Could be mistaken) but the downloads section link does not work anymore?

    Could anyone please help me out and get my box back to life.

    Its a Lincsat box so I believe there is a backup in the hard drive but ive no clue how to get there, if there is one there

    TIA
    GRANTY72


      Quote
    #6705
    lincsat
    lincsat
    Moderator
    • Topics Started: 31
    • Replies Posted: 653
    • Total Posts: 684

    If you mean the splash page, then you really do need to reflash. If it’s on the starting page, then you are past the bootloader and the box has started.

    Only the very first Solo2se will not accept a recent image, have you tried one of those? I do have images with old drivers for the first batch of Solo2se but as you have noticed, the downloads are down. If you contact me and quote the e-mail used for ordering, I’ll direct you to a download for one of those.


      Quote

    Trusted supplier of Satellite & Cable TV products
    www.lincsat.co.uk
    [email protected]

    Get a totally free 4G mobile service - http://fpop.co/hzz5
    Get a great Bitcoin wallet - https://www.coinbase.com/join/56f9b17880c2b2016d0002fd

  • Author
    Posts
  • #6703

    granty72
    Participant
    • Offline
      • Topics Started: 4
      • Replies Posted: 13
      • Total Posts: 17

    Hi

    Ive been trying to flash my VUSOLO 2SE (CLONE) with an old Black Hole image but now the box is stuck on the boot loader page and does nothing else.

    I’ve been at this point before but a long time ago and managed to recover using RS232 cable and I am sure there was something in the downloads section of this forum (Could be mistaken) but the downloads section link does not work anymore?

    Could anyone please help me out and get my box back to life.

    Its a Lincsat box so I believe there is a backup in the hard drive but ive no clue how to get there, if there is one there

    TIA
    GRANTY72


      Quote
    #6705
    lincsat
    lincsat
    Moderator
    • Offline
      • Topics Started: 31
      • Replies Posted: 653
      • Total Posts: 684

    If you mean the splash page, then you really do need to reflash. If it’s on the starting page, then you are past the bootloader and the box has started.

    Only the very first Solo2se will not accept a recent image, have you tried one of those? I do have images with old drivers for the first batch of Solo2se but as you have noticed, the downloads are down. If you contact me and quote the e-mail used for ordering, I’ll direct you to a download for one of those.


      Quote

    Trusted supplier of Satellite & Cable TV products
    www.lincsat.co.uk
    [email protected]

    Get a totally free 4G mobile service - http://fpop.co/hzz5
    Get a great Bitcoin wallet - https://www.coinbase.com/join/56f9b17880c2b2016d0002fd

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.